Sociëteit

Sinds 1 mei 2023 zijn wij gehuisvest in het nieuwe pand aan de Odasingel 90 te SIttard. Wij beschikken daar over veel betere voorzieningen dan ons oude pand in het voormalig politiebureau aan de Kennedysingel 16.

In ons gebouw treft u de volgende faciliteiten aan:

Begane grond: hal en receptie

Hal, receptie en trappenhuis
Receptie in hal met infoscherm

Grote zaal begane grond

Grote zaal met keuken
Grote zaal

Voor de tafels en stoelen van de grote zaal worden twee opstellingen gehanteerd, zie dit overzicht (PDF).


1e verdieping lokalen A, B en D

Lokaal A
Lokaal B (Foyer)
Lokaal D


1e verdieping lokaal C (Cinema met bioscoopstoelen)

Lokaal C (Cinema)


Zolder Biljartkamer

Zolder biljartkamer


Zolder open ruimte

Zolder open ruimte
Zolder open ruimte


Overige voorzieningen

– Audio/Video:

 • Audio in de grote zaal en lokaal C (Cinema)
 • Beamers in de grote zaal en lokaal C (Cinema)
 • 65 inch beeldscherm in lokaal A
 • 32 inch beeldscherm in lokaal D

Whiteboard in de grote zaal en lokalen A, B, D

Vergadertafel in lokaal D

Gratis WiFi voor gasten

Invalidentoilet met alarm

Lift

Horeca

Voorwaarden van ODASINGEL90 voor het gebruik van WiFi in het gebouw

Met het gratis WiFi-netwerk ODASINGEL90GASTEN kunt u overal in het gebouw gebruik maken van het draadloos internet. U gebruikt hiervoor uw eigen laptop, smartphone of tablet PC. Om dit zo probleemloos mogelijk te houden gelden de volgende regels:

 • ODASINGEL90 biedt geen ondersteuning bij het opzetten van een verbinding op apparaten van derden. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw apparatuur.
 • Er is geen vast limiet gesteld op de hoeveelheid data die mag worden verstuurd en ontvangen. ODASINGEL90 kan ingrijpen als er significant meer dataverkeer wordt gebruikt, dan voor gemiddeld één gebruiker te verwachten valt.
 • De signaalsterkte is niet overal even sterk. Het is mogelijk dat u verschillende signaalsterktes opmerkt.
 • ODASINGEL90 neemt geen verantwoordelijkheid voor de informatie die door de gebruiker geplaatst is op een server of gepubliceerd is op internet. Een gebruiker is geheel verantwoordelijk voor de informatie die op de server/internet geplaatst wordt. De inhoud en strekking van de tekst en afbeeldingen mogen in geen geval pornografisch, discriminerend of anderszins aanstootgevend zijn. De gebruiker is verplicht zich te houden aan de letter van de wet aangaande copyright. U mag niets naar het internet uploaden waarvan u niet zeker weet dat u het copyright bezit.
 • De gebruiker verklaart ODSASINGEL90 nooit verantwoordelijk te stellen voor eventuele uitval van het internet, netwerk en/of verlies van data door technische of andere storingen.
 • ODASINGEL90 neemt geen verantwoordelijkheid voor de veiligheid van apparatuur, configuraties, verwijderingen van de beveiliging of wijzigingen aan bestanden als gevolg van het gebruik van het draadloze netwerk.
 • Een WiFi netwerk is minder goed beveiligd, zorg dus zelf voor een goede virusscanner en firewall. ODASINGEL90 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies aan informatie of schade aan de laptop of andere apparatuur als gevolg van het gebruik van het WiFi-netwerk.
 • ODASINGEL90 heeft het recht het draadloos netwerk op ieder gegeven moment te deactiveren, om onderhoud te verrichten.
 • Het gebruik van uw laptop, smartphone en tablet PC is voor eigen risico. ODASINGEL90 is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging.
 • Gegevens die wij mogelijk van u te weten komen door uw gebruik van WiFi in ODASINGEL90, worden door ons niet verwerkt, gebruikt of aan derden verstrekt.

ODASINGEL90 heeft ook een eigen website. Hier vindt u meer informatie over het gebouw en de andere verenigingen die er gebruik van maken.